Prodaja zlatnih poluga
ZLATNE POLUGE

ZLATNA POLUGA 100 GRAMA

Finoca zlata : 999.9 %
Ukupna masa : 100 g
cista masa zlata : 100 g (3.215 oz)
Vreme azuriranja cena : 60 sekundi

AKCIJSKA PRODAJNA CENA U DINARIMA !!!

Nacin placanja :

- Placanje gotovinom.

- Uplata na tekuci racun.

- Instant placanje.

 

Placanje se vrsi u dinarima po prodajnom kursu POSLOVNE banke za evro na dan kupovine. Prodajni kurs iznosi 1 dinar iznad srednjeg kursa NBS e na dan placanja.

Napomena :
Otkupna cena je GARANTOVANA i vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne poluge.
Da bi ste ostvarili pravo na garantovanu preferencijalnu cenu neophodno je da posedujete nasu dokumentaciju formiranu prilikom kupovine i da se proizvod nalazi u funkcionalnom
( neostecenom ) fabrickom pakovanju.
 • O PROIZVODU
 • SVOJSTVA
 • PROIZVODJACI
 • Zlatne poluge od 100 grama velike su otprilike poput paketica sirokih zvaka. Poluge izradjene tehnikom livenja imaju nesto grublji izgled nego sto ga imaju poluge izradjene tehnikom kovanja. Livene zlatne poluge odaju utisak cvrstoce i postojanosti, dok kovane poluge imaju jasne konture, te ostre natpise i ornamente. Na povrsini imaju utisnut jedinstveni serijski broj. Na taj nacin, vlasnistvo zlatne poluge moze se identifikovati, pa u slucaju kradje, ukoliko se takva poluga pojavi u legalnim prodajnim kanalima, moguce je prepoznati i vratiti vlasniku. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na cetiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besiznadrnost

 • Zlatne poluge od 100 grama spadaju u srednje investicione poluge . Oblik i dizajn pojedine poluge u pravilu se razlikuje od proizvodjaca do proizvodjaca, zlatne poluge koje nudimo u prodaji u Zlatarama GOLD uvek su standardne cistoce i tezine. Sve srednje investicione poluge, tako i zlatnepoluge od 100 grama, po pravilu sadrze dodatne sertifikate, sto ukljucuje i utisnut jedinstveni serijski broj.

 • U ponudi imamo zlatne poluge od 100g ugledne Svajcarske kompanije ARGOR HERAEUS.

  Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom ARGOR HERAEUS., posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besiznadran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

  Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.

 • White Bedroom, CGI artwork from JurajTalcik on Vimeo.