Investiciono zlato
ZLATNE POLUGE

ZLATNA POLUGA 250 GRAMA

Finoca zlata : 999.9 %
Ukupna masa : 250 g
Čista masa zlata : 250 g (8.037 oz)
Vreme azuriranja cena : 60 sekundi

Nacin placanja :

- Uplata na tekuci racun.

- Instant placanje.

 

Placanje se vrsi u dinarima po prodajnom kursu POSLOVNE banke za evro na dan kupovine. Prodajni kurs iznosi 1 dinar iznad srednjeg kursa NBS e na dan placanja.

Napomena :
Otkupna cena je GARANTOVANA i vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne poluge.
Da bi ste ostvarili pravo na garantovanu preferencijalnu cenu neophodno je da posedujete nasu dokumentaciju formiranu prilikom kupovine i da se proizvod nalazi u funkcionalnom
( neostecenom ) fabrickom pakovanju.
 • O PROIZVODU
 • SVOJSTVA
 • PROIZVODJACI
 • Zlatna poluga od 250g prezentuje najbolji odnos cene grama zlata i prakticnosti za VELIKE ULAGACE. ( Nije isto ako imate 1kg zlata u jednoj polugi i u 4 poluge po 250 g ).

  U ovim zlatnim polugama moze se sacuvati velika finansijska imovina u relativno malom prostoru.

  Napominjemo ,ova zlatna poluga prakticna je samo za velike investitore. Finansijska sredstva ulozena u investiciono zlato uvek su Vam dostupna,likvidna i lako prenosiva.

  Investicione zlatne poluge različitih veličina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autentičnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besiznadrnost

 • Zlatne poluge od 250 grama nisu znatno vece od poluga manjih nominala i tezina, ali na tezini dobijaju zbog debljine koja je veca. Mozemo ih uporediti sa veličinom secera iz kafica. Mere zlatne poluge od 250 grama su: duzina 50,30 milimetara, sirina 30,90 milimetara i debljina 9,30 milimetara. Oblik i dizajn pojedine poluge u pravilu se razlikuje od proizvodjača do proizvodjača, zlatne poluge koje nudimo u prodaji u Zlatarama GOLD uvek su standardne čistoce i mase. Sve velike investicione poluge, tako i zlatne poluge od 250 grama, po pravilu sadrzavaju dodatne sertifikate, sto uključuje i utisnut jedinstveni serijski broj.

 • U ponudi imamo zlatne poluge od 250g ugledne Nemacke kompanije Heraeus.

  Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besiznadran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

  Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili.

 • White Bedroom, CGI artwork from JurajTalcik on Vimeo.