Prodaja zlatnih poluga
Dukati
Dukat VENCANJE


Dukat Srecno vencanje tezine 4 grama.  Dukat     Vencanje     Detaljnije  
Dukat KRSTENJE

Prodaja dukata, Zlatare GOLD na dve lokacije.  Dukat     Krstenje     Detaljnije  
Dukat SVETI GEROGIJE

Dukat Sveti djordje rodjen je u hriscanskoj porodici u Kapadokiji. Od malena je vaspitavan u duhu najplemenitijih hriscanskih vrlina. Posto je i njegov otac nastradao kao Hriscanin, Sveti djordje je rano ostao siroce. Majka se sa djordjem preselila u rodnu Palestinu, gde je imala velika imanja i nasledja. Tako je Sveti djordje odrastao tamo gde je ziveo i Isis Hristos i gde je propovedao svoju veru

  Dukat     SVETI GEORGIJE     Detaljnije  
Dukat PETAR I PAVLE

Dukat PETAR I PAVLE Prodaja dukata u zlatarama GOLD na dve lokacije.

  Dukat     SVETI PETAR I PAVLE     Detaljnije  
Dukat HRISTOVO RODJENJE

PRODAJA DUKATA ZLATARE GOLD


  Dukat     HRISTOVO RODJENJE     Detaljnije  
Dukat Sv. ARHANGEL MIHAILO

Dukat Sveti Arhandjel Mihailo slavi se 21. novembra - Arandjelovdan, Sveti Arhandjel Mihailo Andjeli se svrstavaju u tri hijararhijska reda, od kojih visi cine sestokrili serafimi, mnogooki heruvimi i bogonosni prestoli, srednji su gospodstva, sile i vlasti, a nizi nacela, arhandjeli i andjeli.Sedam vrhovnih andjelskih knezova razlikuju se samo po sluzbi: Mihailo je vrhovni arhistratig i borac protiv svih bozijih neprijatelja.

Cena: 32. 000 din

Dostupan za kupovinu

  Dukat     Sv. Arhangel Mihailo     Detaljnije  
Dukat VASKRSENJE

Gospod Isus Hristos sahranjen je u Getsimanskom vrtu u jednu pecinu nakon raspeca, koju zapecatise velikim kamenom i postavise strazare. U nedelju, treci dan po raspecu, sidje Andjeo Gospodnji i zdrobi kamen na ulazu u pecinu i Isus Hristos izadje napolje i vaskrsnu. Lice mu beSe kao munja, a odelo belo kao svetlost. Vojnici se uplasise i pobegoSe vicuci: "Hristos je vaskrsnuo".
  Dukat     HRISTOVO VASKRSENJE     Detaljnije  
Dukat SVETI SAVA

Slavi se 27. januara kao slava Sveti Sava. Ne postoji sveta licnost snaznije utkana u svest i bice srpskog naroda od lika Svetog Save. On je jedini svetitelj ciji praznik Srbi slave kao crkvenu, skolsku, esnafsku i porodicnu slavu. Na osnovu onoga Sto je danas napisano i izreceno o svetitelju Savi, malo kome nije poznato da je Rastko, najmladji sin raskog zupana Nemanje i zupanice Ane, rodjen oko 1175. godine, kao mladic kriSom otisao na Svetu Goru gde se uprkos protivljenju roditelja zamonasio i dobio ime Sava.

  Dukat     SVETI SAVA     Detaljnije