Prodaja zlatnih poluga
Domaci dukati
 1. product

  Dukat VENCANJE

  Dukat Srecno vencanje tezine 4 grama.
 2. Dukat VENCANJE Detaljnije
 3. product

  Dukat RODJENJE

 4. Dukat RODJENJE Detaljnije
 5. product

  Dukat KRSTENJE

  Prodaja dukata, Zlatare GOLD na dve lokacije.
 6. Dukat KRSTENJE Detaljnije
 7. product

  Dukat Sv. GEORGIJE

  Dukat Sveti djordje rodjen je u hriscanskoj porodici u Kapadokiji. Od malena je vaspitavan u duhu najplemenitijih hriscanskih vrlina. Posto je i njegov otac nastradao kao Hriscanin, Sveti djordje je rano ostao siroce. Majka se sa djordjem preselila u rodnu Palestinu, gde je imala velika imanja i nasledja. Tako je Sveti djordje odrastao tamo gde je ziveo i Isis Hristos i gde je propovedao svoju veru
 8. Dukat Sv.GEORGIJE Detaljnije
 9. product

  Dukat Sv. ARHANGEL MIHAILO

  Dukat Sveti Arhandjel Mihailo slavi se 21. novembra - Arandjelovdan, Sveti Arhandjel Mihailo Andjeli se svrstavaju u tri hijararhijska reda, od kojih visi cine sestokrili serafimi, mnogooki heruvimi i bogonosni prestoli, srednji su gospodstva, sile i vlasti, a nizi nacela, arhandjeli i andjeli.Sedam vrhovnih andjelskih knezova razlikuju se samo po sluzbi: Mihailo je vrhovni arhistratig i borac protiv svih bozijih neprijatelja.
 10. Dukat Sv.ARHANGEL MIHAILO Detaljnije
 11. product

  Dukat PETAR I PAVLE

  Prodaja dukata u zlatarama GOLD na dve lokacije.
 12. Dukat PETAR I PAVLE Detaljnije
 13. product

  Dukat HRISTOVO RODJENJE

  Prodaja dukata
 14. Dukat HRISTOVO RODJENJE Detaljnije
 15. product

  Dukat VASKRSENJE

  Gospod Isus Hristos sahranjen je u Getsimanskom vrtu u jednu pecinu nakon raspeca, koju zapecatise velikim kamenom i postavise strazare. U nedelju, treci dan po raspecu, sidje Andjeo Gospodnji i zdrobi kamen na ulazu u pecinu i Isus Hristos izadje napolje i vaskrsnu. Lice mu beSe kao munja, a odelo belo kao svetlost. Vojnici se uplasise i pobegoSe vicuci: "Hristos je vaskrsnuo".
 16. Dukat VASKRSENJE Detaljnije
 17. product

  Dukat SV.SAVA

  Slavi se 27. januara kao slava Sveti Sava. Ne postoji sveta licnost snaznije utkana u svest i bice srpskog naroda od lika Svetog Save. On je jedini svetitelj ciji praznik Srbi slave kao crkvenu, skolsku, esnafsku i porodicnu slavu. Na osnovu onoga Sto je danas napisano i izreceno o svetitelju Savi, malo kome nije poznato da je Rastko, najmladji sin raskog zupana Nemanje i zupanice Ane, rodjen oko 1175. godine, kao mladic kriSom otisao na Svetu Goru gde se uprkos protivljenju roditelja zamonasio i dobio ime Sava.
 18. Dukat Sv. SAVA Detaljnije