Prodaja dukata | Prodaja zlatnih poluga
DUKATI 4 GR, CENA 32.000 DIN
 1. product

  Dukat Sv. LUKA

  Slavi se 31. oktobra kao Sveti lUka, Lucin dan Pisac Jevanjdjela i dela apostolovih dveju kanonskih knjiga Novoga Zaveta, Sveti Apostol Luka nije pripadao dvanaestorici apostola, vec je bio iz sireg kruga sedamnaestorice Hristovih ucenika. Rodjen je u Antioniji i bio je veoma ucen covek. Od rane mladosti izucavao je grcku filozofiju, medicinu i zivopis. Kad je dosao u Jerusalim, upoznao je Isusa Hrista i bio svedok njegovih cudesnih dela.

  Cena: 32.000 din

  Dostupan za kupovinu

 2. Dukat Sv.LUKA Detaljnije
 3. product

  Dukat Sv. STEFAN

  Slavi se:- 9. januara, kao Sveti Stevan, Stevanjdan, Stjepanjdan- 15. avgusta, kao Sveti Stevan letnji, Stevan Vetroviti zitije Svetog Stevana vodi nas u I vek Nove Ere, u vreme kada se svakodnevno uvecavao broj clanova Hristove crkve u Jerusalimu. Sveti Apostoli su bili prisiljeni da izaberu Djakone koji bi pomogli i sluzili sirotim i bolesnim Hriscanima. Prvi od sedmorice djakona koga su rukopolozili bio je Stevan, pa se s'toga i naziva Arhidjakon, to jest prvi medju Djakonima.

  Cena: 32.000 din

  Dostupan za kupovinu

 4. Dukat Sv. STEFAN Detaljnije
 5. product

  Dukat SV.TRIFUN

  14. februar se slavi kao Sveti Trifun, Trifundan, Trivul i Triva Sveti Trifun rodjen je u veoma siromasnoj porodici u Frigijskom selu Kampsadi, blizu grada Apameje. Sveti Trifun je od detinjstva pokazivao sposobnost isceljivanja ljudi i zivotinja iizgona zlih duhova. Kao ubogo seljace cuvao je guske, a svojim isceliteljskim mocima izlecio je mnoge bolesnike, izmedju ostalog i Gordijanu, cerku cara Gordijana Treceg.

  Cena: 32.000 din

  Dostupan za kupovinu

 6. Dukat Sv. TRIFUN Detaljnije
 7. product

  Dukat SV.DIMITRIJE

  Dukat Sveti velikomucenik Dimitrije. Sveti Dimitrije Slavi se 8. novembra, Mitrovdan ili Sveti Dimitrije. Sveti Dimitrije rodjen je u Solunu u III veku. Bio je sin uglednog vojvode, koji je upravljao Solunom za vreme cara Maksimilijana. Posle oceve smrti postavljen je na mesto solunskog vojvode.Trudio se da sto vise rasprostre hriscansku veru i da u svemu zastiti sto vise Hriscane. Jedno vreme je delovao tajno, a zatim poceo i javno da narod preobraca u Hriscane.

  Cena: 32.000 din

  Dostupan za kupovinu

 8. Dukat Sv.DIMITRIJE Detaljnije
 9. product

  Dukat NJEGOS

  Prodaja dukata, Zlatare GOLD na dve lokacije.

  Cena: 32.000 din

  Dostupan za kupovinu

 10. Dukat NJEGOS Detaljnije